Σχετικά με εμάς

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μας. Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα μια πόλη με τεράστιο ανταγωνισμό σε όλους τους τομής, η γνώση μας και η μοναδικότητά μας στο χώρο αυτό αλλά και οι επαγγελματίες της επιχείρησης μας είναι το βασικό μας στοιχείο στην επίτευξη της επιτυχίας μας.
To κατάστημα μας αποτελεί μία ζεστή φιλική γωνιά, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει τα προϊόντα μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο Reina θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες .

Η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας.

Reina – Coffee & Snacks

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, συνοδευτικών του καφέ αλλά και ελαφρών γευμάτων για κάθε ώρα της ημέρας. Βρες ό,τι τραβάει η όρεξή σου και παράγγειλε επιλέγοντας ανάμεσα καλώντας μας στο τηλέφωνο +302102724426.

0%
Τιμές
-10%
Ποιότητα
-20%
Γκάμα προϊόντων

"Reina coffee & snack Handmade products, Delivery and Take away."

– Reina.gr

Η ομάδα μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας και το αντίκτυπο του έργου μας αφιερώνοντας κόπο, χρόνο, ικανότητες και ενθουσιασμό σε ότι κάνουμε μας ανταμείβει!

Τα προϊόντα μας

Το έργο μας χαρακτηρίζεται από ευθύνη και επαγγελματισμό, και αυτό φαίνεται στα πρόσωπα των πελατών μας. Τα φρέσκα χειροποίητα προϊόντα αλλά και ο μοναδικός καφές μας θα σας αφήσουν ευχαριστημένους.

Η ποιότητα μας

Διαθέτουμε φρέσκες και υγιεινές πρώτες ύλες υψηλού επιπέδου, η Reina προσφέρει στον τελικό καταναλωτή εγγυημένα και εύγευστα προϊόντα, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Coffee

ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Snacks

ΕΔΩ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ

Drinks

ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΑΣ

Μενού